Fellépőruha-pályázat

2012-05-01_felleporuha-palyazat

A budapesti Városminor Kamarakórus 20 fős kórusának fellépőruhát keres a 2012 júliusában Ausztriában, Spittal-ban megrendezendő nemzetközi kórusversenyen való szerepléséhez. A versenyen folk (népi) kategóriában is kötelező a részvétel, ahol szívesen fogadják, ha visszaköszön a fellépők nemzetisége az öltözékükben is. Kórusunk egyedül képviseli Magyarországot ezen a versenyen, sok más nemzet neves kórusaival mérkőzvén, ezért különösen örülnénk, ha sikerülne a fellépőruhánkkal is valamit mutatni országunkról.

Az alábbi fontos paraméterek alapján szeretnénk javaslatot és árajánlatot kérni férfi és női fellépőruhák díszítésére, készítésére:

Dizájn, kialakítás
Általános: kifejezetten nem ragaszkodunk a teljesen egyforma ruhákhoz, elsősorban hozott, egyszínű (fekete?) saját ruhára készített, ruhadarabonként más-más, de egy motívumkörbe tartozó díszítést tudunk képzelni. Így keveredhetnek csak felsők, ingek, blúzok, szoknyák, nadrágok és egyberuhák is. Mivel fellépőruháról van szó, fontos, hogy maga a díszítés messziről is látszódjon, tehát egy ruhadarab esetében min. 20×20 cm-es, látványos díszt képzelünk el.

Női ruhák: 10 fő részére, személyenként 1-1 ruhadarab (felső, szoknya, nadrág, ruha vagy egyéb, javasolt kiegészítő)
Férfi ruhák: 10 fő részére személyenként 1-1 ruhadarab (ing, nyakkendő vagy egyéb javasolt kiegészítő)

Határidők:
Az ötletpályázatok beékezésének határideje 2012. május 15.
A ruhák, díszítések elkészítésének határideje 2012. június 10.

Díjazás:
A ruhák, díszítések készítéséért egy közösen megállapított összeget fizetünk, valamint a tervező, készítő nevét és honlapját megjelentetjük és népszerűsítjük a 2012-es versenyeinken, fellépéseinken és az idők végezetéig elhelyezzük a www.varosminor.hu oldalon.
Ezen kívül egy előre egyeztetett időpontban és helyszínen szívesen vállalunk egy fél órás koncertet.

Elérhetőségek:
A pályázatokat, ötleteket – fotókat és terveket – emailben várjuk a krbognar@gmail.com címre. A fentiekkel kapcsolatos kérdésekben telefonon is elérhetőek vagyunk:
Tóvári Krisztina 06 20 44 111 00
Nagy Zsófia 06 20 991 8117

Be Sociable, Share!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>